Головна » 2017 » Червень » 27 » 22 червня у Скадовьку пройде Всеукраїнська Колосіада
6:50 PM
22 червня у Скадовьку пройде Всеукраїнська Колосіада

 

22 червня у Скадовську починається Всеукраїнська Колосіада

 

З 22 по 25 червня у Скадовську під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму буде проходити Всеукраїнська Колосіада серед голів об'єднаних територіальних громад сіл і селищ, сільських, селищних голів і старост, присвячена Дню Конституції України.

У цей же час відбуватимуться Всеукраїнські фінальні змагання з важкої атлетики серед сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», першість і кубок ВФСТ «Колос» АПК України з футболу серед дівочих команд.

У цих масштабних заходах візьмуть участь збірні команди з 24 областей нашої країни, більше 1,5 тисяч учасників. Урочисте відкриття заходів у програмі Міжнародного Олімпійського дня відбудеться о 9:30 23 червня, у п'ятницю, на Скадовському стадіоні «Колос».

У заході повинні взяти участь Сергій Бубка, Герой України, Олімпійський чемпіон, президент НОК України, Артур Палатний, голова Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму, народний депутат України, Андрій Гордєєв, голова Херсонської обласної державної адміністрації, Владислав Мангер, голова Херсонської обласної ради.

Переглядів: 289 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar