Головна » 2019 » Липень » 9 » Дівчачий футбол
4:54 PM
Дівчачий футбол

Дівчата з Житомирщини - Чемпіони!!!
В місті Скадовську 07 липня завершилися фінальні Всеукраїнські спортивні змагання громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно - спортивне товариство «Колос» з футболу 2019 року на першість та кубок «Золотий колос України» серед команд дівчат 2004/2005 та 2006/2007 років народження, у яких брали участь 15 команд з 10 областей України(Вінницька,Полтавська,Черкаська,Луганська,Житомирська,Херсонська,Харківська,Львівська,Київська,Дніпровська).
Ще п'ятнадцять років тому коли Житомирські команди вперше почали приймати участь в даних змаганнях важко було повірити, що з нами будуть рахуватися кращі команди України, але завдяки наполегливій роботі тренерів Володимира Сидорчука, Володимира Керносенка, Антона Яткевича,Валерія Мелешка, Василя Терещука у 2019 році Стрибізька ДЮСШ Курненської ОТГ стала переможцем першості «Золотий колос України».
В першу чергу хочу привітати гравців команди: Лілю Лось(капітан команди), Іванку Лукянчук(воротар), Олену Гриневич, Дашу Кісельову, Віку Лавренюк, Альону Примак,Ксенію Невмержицьку, Юлю Андрійчук, Софію Жеребчук, Діану Сотніченко та їх наставника, директора Стрибізької ДЮСШ Василя Терещука.
Особливі слова вдячності голові Леоніду Корзуну та депутатському корпусу Курненської ОТГ за фінансову допомогу у відрядженні команди.
Також можна рахувати вдалим стартом четверте місце вихованців Селянщинського спортивного ліцею КДЮСШ «Колос», адже для них це були перші такі відповідальні змагання. Вітаю всю футбольну спільноту Житомирщини з черговою перемогою наших дівчат на Всеукраїнському рівні.

Переглядів: 689 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar