Головна » 2019 » Січень » 27 » Договір по співпрацю
11:44 AM
Договір по співпрацю

                                                          ДОГОВІР

                                             Про співпрацю

 

     м.   Житомир                                                  « 04 »  липня 2018 року

 

 Громадська організація Житомирська   територіальна організація  Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» в особі голови  Сташенка О.Ф., що діє на підставі статуту,  надалі – «Сторона-1», та Баранівська ДЮСШ в особі Присяжнюка В.М.,що діє на підставі статуту  надалі – «Сторона-2» уклали цей Договір про наступне:

 

  1. Предмет  та мета Договору

 

1.1. Сторони даного Договору об’єднують фінансові, матеріальні та інтелектуальні ресурси та засоби з метою сприяння організації та проведенню фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової  роботи серед сільського населення, підвищенню рівня фізичного здоров’я членів громади, залучення  до занять спортом різних верств населення, пропаганді здорового способу життя, покращення матеріальної бази для проведення різного роду змагань та спортивно-оздоровчих заходів.

1.2. Відповідно до мети та цілей даного Договору, своїх статутних завдань Сторони  виступають партнерами в реалізації Державної політики в сфері фізичної культури і спорту у відповідності та з дотриманням вимог Законів України «Про фізичну культуру і спорт» та «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Указу Президента України «Про Національну стратегію з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів України, місцевих органів державної влади та самоврядування.

 

                                     2. Ведення спільних справ

 

2.1. Ведення спільних справ за даним Договором здійснюється за взаємною згодою Сторін.

2.2. Керівництво спільною діяльністю за даним Договором, а також ведення спільних справ доручається Стороні-2, яка здійснює фінансування діяльності дитячо-юнацької спортивної школи, фізкультурно-спортивного клубу, утримання діючих спортивних будівель і споруд   та будівництво нових, проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів.

2.3. Для виконання обов’язків, визначених п.2.2. даного Договору, Сторона-1  вчиняє  необхідні і передбачені законодавством дії, спрямовані на реалізацію його мети та завдань, в тому числі надає методичну та консультаційну допомогу в організації навчально-спортивної роботи, проведенні фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів, в підборі високопрофесійних фахівців для роботи в об’єднаній територіальній громаді.

.

 

                                    3.   Обовязки та права Сторін

 

3.1. Сторона-1 зобов’язана:

3.1.1. Надати Стороні-2 рішення  керівних органів  ГО Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос»  про  повноваження на здійснення функцій, передбачених даним Договором.

3.3.2. Сприяти Стороні-2 в організації навчально-тренувальних зборів, спортивних змагань, фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів.

3.3.3. Надавати методичну допомогу у підготовці тренерсько-викладацького складу, рекомендувати Стороні-2 кандидатури фахівців на затвердження керівного складу дитячо-юнацької спортивної школи та фізкультурно-спортивного клубу.

3.3.4. Надавати власні та залучені кошти для реалізації мети даного Договору, в т.ч. придбання спортивного інвентарю, обладнання, фінансової підтримки на проведення змагань, навчально-тренувальних зборів та спортивно-масових заходів..

3.3.5. Надавати Стороні-2 методичну допомогу у підготовці Програми розвитку фізичної культури і спорту в об’єднаній територіальній громаді.

3.3.6. Сприяти Стороні-2 у залученні інвестиційних коштів, в тому числі міжнародної співпраці, для реалізації статутних завдань об’єднаної територіальної громади в напрямку активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи.

3.2. Сторона-1 має право:

3.2.1. Здійснювати контроль за організацією навчально-виховного процесу у дитячо-юнацькій спортивній школі згідно чинного законодавства.

3.2.2. Надавати рекомендації Стороні-2 стосовно перспективного планування розвитку спортивної  інфраструктури в об’єднаній територіальній громаді.

3.2.3. Залучати інструкторів фізкультурно-спортивного клубу, тренерсько-викладацький склад та учнів дитячо-юнацької спортивної школи до підготовки та проведення спортивних заходів, які організовує Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос».

3.2.4. Використовувати спортивну інфраструктуру Сторони-2 для проведення змагань, навчально-тренувальних зборів, фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів ВФСТ «Колос».

3.3. Сторона-2 зобов’язана:

3.3.1. Передбачити в своєму Статуті, як  пріоритетний напрям діяльності, фізкультурно-оздоровчу та спортивно-масову роботу.

3.3.2. Розробити та затвердити Програму розвитку фізичної культури і спорту в обєднаній територіальній громаді на 2017-20 роки.

3.3.3. Передбачати в місцевому бюджеті кошти на утримання дитячо-юнацької спортивної школи (або відділення), фізкультурно-спортивного клубу, фінансування фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів, утримання діючих спортивних будівель і споруд та будівництво нових, придбання спортивної форми та  інвентарю.

3.3.4. Надавати безоплатно Стороні-1 спортивну інфраструктуру для проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів.

3.4. Сторона-2 має право:

3.4.1. Вести контроль за дотриманням умов даного Договору.

3.4.2. Використовувати спортивну інфраструктуру Сторони-1 на безоплатній основі для проведення  навчально-тренувальних зборів, змагань та інших заходів, передбачених Статутом організації, згідно із графіком та на умовах, додатково розроблених та погоджених Сторонами.

3.4.3. Приймати участь у фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходах, які проводить ВФСТ «Колос».

 

                         

                               4. Порядок вирішення спорів

 

4.1. Сторони зобов’язуються вжити всіх необхідних заходів щодо виконання Договору, окремих зобов’язань згідно з його умовами, вирішувати конфліктні ситуації, спори, що виникають, шляхом переговорів, незалежно від того, з чиєї вини вони виникли.

4.2. У разі неможливості Сторін вирішити спір шляхом переговорів, спір підлягає розгляду в судовому порядку, передбаченому чинним законодавством України.

 

  5. Відповідальність Сторін

 

5.1. За невиконання або неналежне виконання умов цього Договору Сторони несуть відповідальність відповідно до чинного законодавства.

5.2. Сторони окремо несуть майнову відповідальність по власних зобов’язаннях, пов’язаних з виконанням цього Договору, перед третіми особами.

 

 

                                                              6. Форс-мажор

 

6.1. Сторони звільняються від відповідальності за часткове або повне невиконання зобов’язань, якщо це стало наслідком обставин непереборної сили.

6.2. Обставинами непереборної сили вважаються зовнішні надзвичайні події, які були відсутні на момент підписання Договору і виникли проти волі та побажань Сторін і вони не мали можливості відвернути їх або подолати в ході його виконання.

6.3. За наявності обставин непереборної сили, строк виконання зобов’язання по даному Договору відтерміновується на час, протягом якого діяли такі обставини.

 

                                               7. Інші умови

 

7.1. Цей Договір набуває юридичної сили з моменту підписання його Сторонами  і діє до повного виконання Сторонами взятих на себе зобов’язань.

7.2. У випадку відмови однієї із Сторін від виконання даного Договору, інша Сторона  не несе відповідальності за витрачені кошти та матеріальні ресурси на здійснення заходу.

7.3. У разі реорганізації або будь-якої зміни у організаційно-правовій формі однієї із Сторін, даний Договір зберігає свою силу 7.4. Якщо одна із Сторін відмовляється від подальшої участі у Договорі, або вимагає його дострокового розірвання, дія Договору зберігається протягом 3-х місяців з часу подання заяви про його розірвання.

7.5. Правовідносини між Сторонами, які не врегульовані даним Договором, регулюються чинним законодавством України.

7.6. Зміни та доповнення, додаткові угоди та додатки до цього Договору є його невід’ємною частиною і мають юридичну силу у разі, якщо вони викладені у письмовій формі та підписані уповноваженими на те представниками Сторін.

7.7. Цей Договір складений українською мовою у 3-х примірниках, кожний з яких має однакову юридичну силу.

 

 

                                     8. Юридичні адреси Сторін

 

 

  ГО ЖТО ВФСТ "Колос"                                             Директор Баранівської ДЮСШ

  Р/Р 26005878818343.                                                     

 МФО 351005  Код 01289735

«Укрсиббанк»  м. Київ

адреса: м. Житомир вул. С. Ріхтера 45

 

_________________ О.Ф.Сташенко                        __________________В.М. Присяжнюк

Переглядів: 837 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar