Головна » 2019 » Квітень » 26 » Футбольни фестиваль "Даруймо радість дітям!" м. Чуднів
8:51 PM
Футбольни фестиваль "Даруймо радість дітям!" м. Чуднів

Футбольний фестиваль під девізом "Даруймо радість дітям!" ГО ЖТО ВФСТ «Колос»
24 квітня 2019 р. на стадіоні «Тетерів» м. Чуднів в трьох вікових категоріях команди Чуднівського району, Баранівської ОТГ, Чуднівської ОТГ, Краснопільської ОТГ, Романівського району, Миропільської ОТГ, Любарської ОТГ боролися за вихід до фінальної частини фестивалю.
Перед початком змагань за вагомий особистий внесок у розвиток спорту та футболу на Чуднівщині подяками ГО ЖТО ВФСТ «Колос» були відзначені начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Чуднівської РДА Аліна Свідан, головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та спорту Чуднівської РДА Сергій Брайон, директор Чуднівської ДЮСШ, Чуднівської міської ОТГ Михайло Тарасюк, голова Чуднівської районної федерації футболу Юрій Чорний, вчитель фізичної культури Краснопільської ЗОШ І – ІІІ ступенів Віктор Палій
В старшій віковій категорії команди грали за круговою системою, де переможцем виявилася команда Баранівської ОТГ. Захоплююча та інтригуюча боротьба розгорнулася в двох інших вікових групах в яких команди були розділені на дві підгрупи, граючи за круговою системою. Так в півфіналі та двох фіналах переможець був виявлений тільки в серії післяматчевих пенальті. Так в середній групі команда Любарської ОТГ спочатку по пенальті здолала юнаків Романівського району, а у фіналі команду Чуднівської ОТГ. У молодшій віковій групі на останніх секундах зустрічі воротар Чуднівчан Максим Камінський зі штрафного зрівнює рахунок з командою Баранівської ОТГ, перевівши зустріч для визначення переможця в серії пенальті, де більш влучнішими виявилися гравці Баранівки, які й вийшли до фіналу турніру.
3 травня в м. Коростишів відбудуться завершальні зональні змагання фестивалю, після чого шістка переможців у своїх вікових групах виявлять чемпіонів футбольного фестивалю під девізом «Даруймо радість дітям!»

Переглядів: 335 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar