Головна » 2018 » Березень » 13 » Футзал юнаки 2007-2008 р.н.
7:15 PM
Футзал юнаки 2007-2008 р.н.

21лютого 2018 року в смт. ГОЛОВИНО  відбулися змагання з футзалу серед юнаків 2007-2008 р. н. на першість Громадської організації ЖТО ВФСТ «Колос».

         Тринадцять команд приїхали щоб позмагатися та вибороти призові місця,команди  було розподілено по чотирьох групах, після чого переможці 1-4 групи та 2-3 у півфінал боролися за попадання до фіналу.

У півфіналі першими на майданчик вийшли команди  ДЮСШ- Жерм та Високопічської ЗОШ . Перша несподіванка турніру, один із фаворитів турніру команда «Жерм» програє дебютанту  з рахунком 1:2. В другому півфіналі зійшлися Коростишівська КДЮСШ та Баранівська ДЮСШ . І знову не дивлячись на авторитет та амбіційність команди з Баранівки, перемогу святкували дебютанти турніру КДЮСШ Коростишів з рахунком 2:0. Третє місце розіграли команди Баранівської та Черняхівської ДЮСШ.Забивши гол в середині першого тайму Черняхівці вели в рахунку до останньої хвилини другого, але прикра помилка воротаря Жермівців на останніх секундах дозволила Баранівцям зрівняти рахунок та вирвати перемогу в серії післяматчевих пенальті 4:3. В заключному поєдинку глядачі отримали величезне задоволення від гри.Перший тайм пройшов з повною перевагою команди з Високої Печі, що виразилось в результаті 2:0. Та з цим результатом не були згодні юні Коростишівські футзалісти, які змогли не тільки зрівняти рахунок,а й вирвати перемогу в серії післяматчевих пенальті 7:6.

Таким чином перше місце посіла команда                                              Коростишівської КДЮСШ – тренер Момонт В.Г.                                                                                                                                       ІІ місце – Високопічська ЗОШ І-ІІІ ступенів - тренер Жабровець О.М.                                                                                                                        ІІІ місце – Баранівська ДЮСШ - тренер Присяжнюк В.М.                                                                                             ІV місце – ДЮСШ-ЖЕРМ смт. Черняхів - тренер Ткачук М.В.                                                                                                  

Громадська організація Житомирська територіальна організація  ВФСТ «Колос»  висловлює подяку директору Головинського ВПУНТ Максимчуку В’ячеславу Володимировичу та керівнику фізичного виховання Скалозубу Володимиру Миколайовичу,за розуміння, підтримку та допомогу в організації проведення турніру.

Переглядів: 252 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar