Головна » 2017 » Березень » 1 » Футзал смт. Головино юнаки 2006 р. н. та молодші
1:42 PM
Футзал смт. Головино юнаки 2006 р. н. та молодші

23 лютого 2017 року в смт. Головино пройшли змагання з футзалу серед юнаків 2006 року народження та молодші на першість Житомирської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України.

   В змаганнях прийняли участь десять команд:Ружинська ДЮСШ, Радомишльська ДЮСШ,ДЮСШ Житомирської районної організації ВФСТ «Колос» АПК України,Любарська ДЮСШ,Стрибізької ДЮСШ Пулинської районної організації «Колос» АПК України, Команда ДЮСШ«Іршанськ»,«Жерм»смт.Черняхів,«Темп»с.Селянщина     Черняхівського району, БаранівськаДЮСШ, ФК«Миропіль» Миропільської ОТГ.

Команди були розбиті на чотири групи в першу та третю групи потрапили по 3 команди,де зіграли по колу (кожен з кожним), в другу та четверту по дві команди, де зіграли по дві гри між собою отже:

   Група А                    Група Б                 Група В                   Група Г

1.Стрибіж                1.«Темп»               1.«Жерм»            1.Радомишль

2.ФК «Миропіль»  2. Житомир р-н    2. Любар              2.Баранівка 

3.Іршанськ                                              3.Ружин

Переможцями груп стали: Стрибізька ДЮСШ,«Темп» с.Селянщина, Любарська ДЮСШ та Баранівська ДЮСШ,що склали півфінальні пари.

Першими на майданчик вийшли команди Стрибізької ДЮСШ та Баранівської ДЮСШ.Перший тайм пройшов в гострій боротьбі з перевагою футзалістів з Баранівки 1:0,та другий тайм юні спортсмени зі Стрибізької ДЮСШ змогли переломити хід гри та вирвати перемогу з рахунком 2:1. В другому півфіналі зійшлися «Темп» с.Селянщина та ДЮСШ Любар. Матч закінчився впевненою перемогою команди «Темп» з рахунком 3:0. Третє місце розіграли команди Баранівської та Любарської ДЮСШ,в якій сильнішими виявилися спортсмени  Баранівки. В заключному поєдинку глядачі отримали величезне задоволення від гри.Перший тайм пройшов з повною перевагою команди «Темп», що виразилось в результаті 2:0. Та з цим результатом не були згодні юні Стрибізькі футзалісти, які змогли не тільки зрівняти рахунок,а й вирвати перемогу в серії післяматчевих пенальті 4:3.

    Житомирська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України висловлює подяку організаторам турніру,директору Головинського ВПУНТ Максимчуку В’ячеславу Володимировичу,керівнику фізичного виховання Скалозубу Володимиру Миколайовичу,за розуміння, підтримку та допомогу в організації проведення турніру.

 

Переглядів: 393 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar