Головна » 2016 » Листопад » 4 » Х позачеговий зїзд ВФСТ "Колос"
8:33 PM
Х позачеговий зїзд ВФСТ "Колос"

3 листопада 2016 року в місті Києві відбувся Х позачерговий з’їзд Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України, в роботі якого взяла участь делегація від Житомирської області у складі 10 осіб на чолі з головою обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України О.Ф.Сташенко.  На з’їзді були розглянуті наступні питання:

  1. Про  роботу Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос»  АПК України за період з червня 2015 року по листопад 2016 року та презентація  Програми розвитку фізичної культури і спорту в сільських, селищних територіальних громадах в умовах  децентралізації влади.
  2. Про внесення змін та доповнень  до Статуту Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України ( нова  редакція).
  3. Про внесення змін до складу Центральної Ради Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України.

В роботі з’їзду взяв участь Міністр сім’ї, молоді та спорту І.О.Жданов.

З’їзд пройшов у конструктивній атмосфері, намічені перспективи подальшого розвитку фізичної культури і спорту на селі у відповідності до вимог сьогодення. 

Переглядів: 462 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar