Головна » 2018 » Листопад » 20 » Курненська ОТГ - громада майбутнього!!!!
10:37 PM
Курненська ОТГ - громада майбутнього!!!!

Курненська ОТГ – громада майбутнього!!!!

 

Завершились перші Всеукраїнські змагання ГО ВФСТ «Колос» серед об’єднаних територіальних громад де Житомирщину представляла Курненська ОТГ. Хоча наші земляки і не перемогли, але зробили ще один крок вперед, до перемоги. Для спортсменів Курненської ОТГ це були перші змагання такого рівня, адже громада ще немає й року з часу створення, але роботи в плані розвитку спорту та зміцнення матеріальної бази зроблено чимало. Так осінню відкрито два футбольних майданчики зі штучним покриттям (с. Курне та с. Стрибіж), відкрито нові відділення в ДЮСШ, закуплено новий спортивний інвентар, що дає можливість командам з ОТГ перемагати на різноманітних змаганнях в таких видах спорту як футбол, туризм, настільний теніс, гандбол, легка атлетика, футзал.

За два місяці до участі у Всеукраїнських змаганнях в громаді було проведено «Колосіаду» з різних видів спорту у трьох вікових категоріях (учні, молодь, ветерани), для переможців які мали представляти ОТГ на національному рівні було проведено тренувальні збори.

Приємно відмітити, що з 01 грудня рішенням сесії Курнеської ОТГ буде відкрито місцеву територіальну організацію ВФСТ «Колос» .

Разом із спортсменами на перших Всеукраїнських змагання ГО ВФСТ «Колос» серед об’єднаних територіальних громад був голова Курненської ОТГ Леонід Васильович Корзун, який мав змогу поспілкуватися зі своїми колегами, головою ГО ВФСТ «Колос»  Олександром Мендусем  та намітити шляхи подальшого розвитку своєї громади.

ГО ЖТО ВФСТ «Колос» висловлює подяку голові Курненської ОТГ Леоніду Корзуну за надання фінансової підтримки, заступнику голови Миколі Римарєву, директору ДЮСШ Василю Терещуку, методисту Віктору Корнійчуку за активну допомогу в організації поїздки на змагання. Віримо у Ваші подальші перемоги!!!!

Переглядів: 509 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar