Головна » 2018 » Березень » 11 » Нові перемоги юних футзалістів Житомирщини
10:20 PM
Нові перемоги юних футзалістів Житомирщини

9-10 березня 2018 року в  селищі  Немішаєве Бородянського району Київської області пройшли зональні змагання з футзалу  Першості Громадської організації ВФСТ «Колос» у двох вікових категоріях.       

У віковій групі 2003-2004 років народження нашу область представляла команда – переможець обласного етапу Хорошівська ДЮСШ, тренер Черниш Олег Володимирович.

Серед юнаків 2005-2006 років народження від Житомирської області виступали переможці ГО ЖТО ВФСТ «Колос» амбітна команда Баранівської ДЮСШ, тренери Присяжнюк Володимир Миколайович та Весельський Валентин Цезарович.

Команда Хорошева в цікавій, захоплюючій, інтригуючій грі перемогла спочатку сильну команду Вінницької області 3:2, спіймавши кураж у другій грі розбомбили команду Київської області з рахунком 7:2, вийшовши у фінал з першого місця.

Команда Баранівки в першій грі ведучи в рахунку 1:0 , нажаль не змогла втримати перевагу і поступилася 3:6 команді Вінницької області.

В грі з командою Київської області вирішувалась, яка із команд буде третьою лишньою, тому з перших хвилин наші земляки взялись до справи, і до завершення гри ні на хвилину не розслабляючись впевнено переграли господарів з рахунком 6:2. Вийшовши до фіналу з другого місця.

 

Тож побажаємо нашим командам успіху у фінальних змаганнях Всеукраїнської першості.

Переглядів: 324 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar