Головна » 2015 » Жовтень » 21 » Новоград-Волинський «Ярунь» виграв кубок Житомирської обласної організації ВФСТ «Колос»
9:50 AM
Новоград-Волинський «Ярунь» виграв кубок Житомирської обласної організації ВФСТ «Колос»

   

   На стадіоні «Спартак» міста Житомира під егідою Житомирської обласної федерації футболу було проведено фінальні літні сільські спортивні ігри Житомирщини 2015 року з футболу. Після зональних змагань, в яких прийняли участь 16 районних організацій ВФСТ «Колос» АПК України, 4 переможці своїх зон з’їхались для визначення кращої команди по товариству «Колос». У першій зустрічі зустрілись гідні суперники – команди Червоноармійської та Новоград-Волинської районних організацій. По ходу всієї зустрічі команда Червоноармійського  району володіла ініціативою, яка ще в першому таймі забила гол. І все йшло до її перемоги. Але на останніх хвилинах зустрічі команда Новоград-Волинського району забиває красень гол, і таким чином переводить гру в серію післяматчевих пенальті. В грі нервів та змаганні воротарів кращою виявилась команда Новоград-Волинського району, яка і вийшла у фінал.

   В другому півфіналі зустрілись команди Чуднівської та Коростишівської районної організації. З перших хвилин ініціативу в свої руки взяла команда Чуднова, яка ще в першому таймі забила 2 голи. В другому таймі чуднівчани продовжували нарощувати темп і забили третій гол. Здавалось би інтрига згасла, але другої думки були гравці команди Коростишева, які за 5 хвилин до закінчення гри забивають 2 голи, і ще неодноразово мали шанс зрівняти рахунок, але для цього їм не вистачило часу. Тож у фінал вийшла команда Чуднівського району.

    В грі за третє місце беззаперечну перевагу мала команда Червоноармійського району, яка і посіла третє командне місце.

    Численні вболівальники, які зібралися на стадіоні «Спартак» палко підтримували команду Чуднова, яка їм сподобалась своєю технікою та змістом гри і ставили на її перемогу. Зовсім іншої думки була команда «Ярунь» Новоград-Волинського району, яку приїхали підтримати родини та діти футболістів. Перший тайм пройшов в рівній захоплюючій грі і не виявив сильнішого, але вже в другому таймі, завдяки умілим замінам та кращій фізичній підготовці команда «Яруня» змогла забити 3 голи і виграти кубок Житомирської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України 2015 року.

    Перед нагородженням команд кращими гравцями було визнано в номінації кращий воротар – Зірка Олег (Коростишівський р-н), кращий нападаючий – Сірик Сергій (Червоноармійський р-н), кращий на півзахисник – Копійка Сергій (Чуднівський  р-н), кращий захисник – Осіпчук Андрій (м. Новоград-Волинський р-н).

    Голова обласного товариства «Колос», Сташенко О.Ф., дякує ЖОФФ та особисто голові федерації Коцюбко О.П., директору ДЮСШ з футболу Романову Ю.В. за допомогу в проведені даного турніру.

Переглядів: 371 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar