Головна » 2018 » Березень » 13 » Створено першу Громадську організацію місцевої організації ВФСТ "Колос" в ОТГ
10:11 PM
Створено першу Громадську організацію місцевої організації ВФСТ "Колос" в ОТГ

 Відбулася установча конференція по створенню  Громадської організації  Олевської місцевої організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», на якій було прийнято Положення відповідної місцевої громадської організації.

На конференції були присутні: голова ЖОО ВФСТ “Колос” - Олександр Сташенко, заступник мера – Яків Осипчук, депутати міської ради – Віктор Шапорда та Ярослав Іванченко, начальник відділу освіти - Валерій Левченко, директори Олевських дитячо - юнацьких спортивних шкіл – Валерій Шапорда та Володимир Попков, підприємці, тренери та спортсмени. В своєму вступному слові Олександр Сташенко поділився досвідом  роботи обласної організації та головними напрямками розвитку спорту Житомирщини.

Головою зборів було обрано Віктора Шапорду. На порядку денному було 4 питання:

  • затвердження Положення;
  • обрання голови;
  • президії;
  • ревізійної комісії.

Головою  ГО Олевської місцевої організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» було одноголосно обрано Володимира Рабоша. Він подякував за надану довіру і зазначив: «Я націлений на спільну і результативну роботу. Разом з вами, ми сформуємо стратегію розвитку, знайдемо правильні шляхи для розвитку Олевського місцевого Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» », — звернувся до колективу новообраний голова.

До президії ГО Олевської місцевої організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» увійшли: Володимир Рабош (голова), Ярослав Іванченко, Віктор Шапорда, Володимир Попков, Валерій Шапорда, приватні підприємці - Юрій Стафійчук та Микола Мирончук, тренер ДЮСШ - Михайло Савчук, секретарем обрано помічницю депутата обласної ради Сергія Крамаренка - Діану Фещук.

Після конференції відбулося засідання Президії новоствореної організації, на якій взято до відома та обговорено обласний календарний план спортивних заходів Житомирської організації ВФСТ «Колос».

Переглядів: 281 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar