Головна » 2017 » Квітень » 10 » Вдалий виступ Житомирських футзалістів
7:13 PM
Вдалий виступ Житомирських футзалістів

Житомиряни взяли участь у змаганнях першості ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнаків та дівчат

Нещодавно у Вінниці відбулися зональні змагання Першості ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнаків та дівчат за участі команд Вінницької, Житомирської, Київської та Черкаської областей.

Житомирщину на змаганнях представляли дівчата з Ушомирської та Стрибізької ДЮСШ ВФСТ «Колос».

У старшій віковій групі 2002-2003 р. н. почергово перемігши сильні команди Черкаської та Київської областей, дівчата з Коростенщини впевнено вийшли до фіналу, де на них чекали господарки турніру. В першому таймі точилась рівна гра, але Вінничанкам вдалось провести дві швидких контро атаки , які призвели до взяття наших воріт. В другому таймі наші футзалістки дещо «підсіли», що дало можливість господаркам впевнено перемогти та вийти у фінал Першості ВФСТ «Колос».

В другій віковій групі 2004- 2005р.н. грав чині Пулинщини на одному диханні розібралися з командами Київської та Черкаської областей і у фіналі «помстилися» за своїх старших подруг, розгромивши збірну команду Вінницької області.

Отже в фінальних змаганнях в місті Ворохта Іванно - Франківської області 4-7 травня 2017 року нашу область будуть представляти юні футзалістки з Стрибізької ДЮСШ ВФСТ «Колос».

Турнірна таблиця:

2002-2003 р. н. 
І місце –Вінницька обл. 
ІІ місце –Житомирської обл. 
ІІІ місце –  Черкаська обл. 
ІV місце – Київська обл.

2004 – 2005р.н. 
І місце –Житомирська обл. 
ІІ місце –Вінницька обл. 
ІІІ місце –Черкаська  обл. 
ІV місце – Київська обл.

В змаганнях юнаків Житомирську область представляли у віковій групі 2002-2003 р. н. збірна команда Радомишльського району (тренер Борецький С.) , 2004-2005 р. н. Миропільська ОТГ , 2006-2007 р. н. Стрибізьська ДЮСШ.

У всіх трьох вікових групах доля першого місця вирішувалась у противостоянні Житомирської та Вінницької областей. Всі команди чинили гідний опір господарям турніру, гру яку продемонстрували наші команди дає можливість стверджувати про майбутню перспективу сільських команд на рівні України. Від нашої області до фіналу змогла пробитись команда Миропільської ОТГ, яка з 27 по 30 квітня 2017 в м. Переяслав – Хмельницький Київської області побореться за Першість ВФСТ «Колос» АПК України. 

Результати ігор серед юнаків:

2002-2003 р.н.  
І місце -  Вінницька обл.; 
ІІ місце –Житомирської обл. 
ІІІ місце - Черкаської обл. 
ІV місце – Київська обл.

2004 – 2005р.н. 
І місце –Житомирська обл. 
ІІ місце  - Вінницька обл. 
ІІІ місце - Черкаської обл.

2006-2007р.н.: 
І місце  - Вінницька обл. 
ІІ місце –Житомирська обл. 
ІІІ місце– Київська обл. 

Успіх наших футзалістів можна рахувати закономірним, адже протягом лютого, березня Житомирською обласною організацією ВФСТ «Колос» було проведено першість області з футзалу у всіх вікових групах, як серед юнаків так і дівчат,що дало командам можливість позмагатись, підняти свій рівень майстерності та виявити сильнішого. 

Житомирська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України дякує тренерам команд за якісну підготовку юних спортсменів,а також начальнику відділу сім’ї, молоді та спорту Радомишльської РДА Гончаренку О.В., начальнику відділу сім’ї, молоді та спорту Пулинської РДА Перегуді С.В., начальнику відділу сім’ї, молоді та спорту Коростенської РДА Єрещенко В.В., директору Стрибізької ДЮСШ Терещуку В.М., директору Ушомирської ДЮСШ Дмитренку С.Я. за допомогу у відрядженні команд на змагання.

Переглядів: 380 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar