Головна » 2015 » Грудень » 11 » Успіх житомирських футзалістів на Чемпіонаті України серед ветеранів
9:38 AM
Успіх житомирських футзалістів на Чемпіонаті України серед ветеранів

4-8 грудня у м. Берегове Закарпатської області проходили змагання республіканської першості ВФСТ «Колос» АПК України з футзалу у двох вікових категоріях - 40-49 років та 50 і старших.

У змаганнях взяли участь двісті шістдесят дев’ять учасників з тринадцяти областей України - Вінницької, Житомирської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Луганської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Харківської, Херсонської, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської.

Нашу область представляли команда «Граніт» з смт. Черняхова (40-49 років) та команда «Аміко» з смт. Андрушівки (50 років і старше).

Найкращого результату досягла команда «Граніт». Вона стала чемпіоном змагань. Впевнено крокуючи до перемоги наша команда з рахунком 3:0 обіграла команду Рівненської області, 2:0 – Івано-Франківської, і зіграла внічию 2:2 з командою Черкаської області.

В півфіналі команда «Граніт» зійшлася у боротьбі з командою Чернівців, у складі якої грає чемпіон світу з футболу серед лікарів Олег Голобуцький. Проте, не дивлячись на силу противника, черняхівці показали свою майстерність та витримку і перемогли з рахунком 3:2, чим забезпечили собі вихід до фіналу.

У фінальній зустрічі наші футболісти зустрілися з однією з найсильніших команд турніру – командою Полтавщини, в складі якої грали  Сергій Лактіонов та Олександр Карнаушенко -  чемпіони ІІІ Європейських ігор майстрів у Франції (вікова категорія 45+). Але, незважаючи на супротив досить сильного суперника, в цікавій напруженій боротьбі наші земляки одержали перемогу. Вигравши зустріч з рахунком 4:3, команда «Граніт» стала чемпіоном Республіканських ігор. Команді був вручений кубок, а гравцям - золоті медалі.

У другій віковій категорії команда «Аміко» з Андрушівки також продемонструвала змістовну гру протягом всього турніру. Наша команда впевнено переграла команди Запоріжжя - 7:1, Черкас – 5:1, Івано-Франківська – 3:0. В напруженій боротьбі з рахунком 2:1 виграла у команди Вінниці та зіграла внічию 1:1 з командою Одеси. І тільки за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів переможцем турніру стала команда Одеси. Наша команда «Аміко» виборола срібні нагороди. Третіми завершили турнір футболісти Вінниці.

Серед кращих гравців турніру було названо воротаря команди «Граніт» Анатолія Глущенка, захисника Олександра Пахомова та нападника Миколу Ткачука. В андрушівській команді «Аміко» кращими гравцями названо воротаря Юрія Дідківського, півзахисника Вадима Корнійчука та нападаючого Івана Менчикова.

Житомирська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України дуже дякує спонсорам та меценатам, завдяки яким команди змогли взяти участь у Республіканських змаганнях.

Переглядів: 350 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar