Головна » 2017 » Травень » 27 » Вихованки Стрибізької ДЮСШ треті на Україні
9:00 PM
Вихованки Стрибізької ДЮСШ треті на Україні

Футзалістки з Житомирщини виграли бронзу на першості ВФСТ «Колос»

В смт. Ворохта Івано – Франківської області відбулися Всеукраїнські фінальні змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з футзалу серед дівчат 2004-2005 років народження. 

На фінал приїхало п’ять команд, переможці зональних змагань це команди «Колос» Івано – Франківської області, «Лідер» Хмельницької області, «Лідер» Полтавської області, «Багіра» Донецької області, «Стрибіжаночка» с.Стрибіж, Пулинського району, Житомирської області. Всі ігри на турнірі проходили за коловою системою.

У першій зустрічі наші дівчата зустрілися з командою «Лідер» Полтавської області. Ведучи в рахунку наші футзалістки на останніх хвилинах пропустили два голи, та поступилися 2:3. Два голи на рахунку Даші Кісельової.

Наступним противником згідно жеребу була команда із Хмельницької області, переконлива перемога дівчат Житомирщини 5:0. Трьома голами відзначилась Вікторія Лавренюк, ще два на свій рахунок записала Кісельова. З командою «Багіра» матч завершився внічию 1:1 (гол забила Кісельова).

В заключній зустрічі наша команда грала проти лідера першості команди «Колос» і поступилася 3:6. (Три голи на рахунку Даші Кісельової).

За підсумками змагань «Стрибіжаночка» виборола почесне третє місце і була нагороджена кубком, дипломами та медалями відповідного ґатунку. Воротаря нашої команди Марію Стрельченко було визнано кращою в своїй номінації, за що їй від організаторів було вручено пам’ятний приз. 

Житомирська обласна організація ВФСТ «Колос» вітає наших дівчат та їх тренера Василя Миколайовича Терещука з черговим успіхом на Всеукраїнській арені, та висловлює подяку за допомогу у відряджені команди на змагання начальнику відділу сім’ї, молоді та спорту Пулинської РДА С.В.Перегуді та Стрибізькому сільському голові Л.В.Корзуну.

Переглядів: 489 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar