Головна » 2018 » Березень » 11 » Вояж до Хмельницької області виявився переможним
10:17 PM
Вояж до Хмельницької області виявився переможним

10-11 березня 2018 року у м. Кам’янець – Подільський Хмельницької області пройшли Всеукраїнські зональні змагання з футзалу  серед дівчат у двох вікових групах.

Нашу область представляли переможці обласних змагань команди Стрибізької ДЮСШ, тренер Терещук Василь Миколайович у віковій групі 2003-2004 років народження., та команда 2005-2006 р.н. Любарського району сформована на базі Мотовилівської ЗОШ І – ІІІ ступенів, тренер Яткевич Антон Станіславович.

Ігри проходили в чудовому,світлому,просторому з електронним табло спортивному комплексі м. Кам’янець – Подільський.

В такому залі грати одна насолода. Першими розпочали наші молодші футзаліски, які зустрілись з командою Сугаки Могилів – Подільського району в яких вже довгий час культивується дівчачий футбол та футзал. Довго не роздумуючи наші спортсменки заволоділи ініціативою, що дало свої плоди 3:0 перевага на нашій стороні після першого тайму. В другому таймі наші тренери почали експериментувати зі складом, що призвело до двох пропущених голів. Тренери нашої команди після хвилинної перерви змогли налаштувати юних футзалісток на перемогу, дівчата забили гол та святкували перемогу 4:2. У фінальній грі де вирішувалась доля першого місця наша команда вщент розбила команду господарів 4:0 показавши змістовну гру не дивлячись на юний вік футзалісток. Кращими гравцями команди стали Качура Альона, Жигадло Ліза, Савелюк Мирослава, Наумова Анастасія, Бігдай Мирослава.

Окрасою зональних змагань стали ігри в старшій віковій групі в цих іграх було все і швидкість,і емоційність,і видовищність. і технічність,і сила,і агресія все за, що ми любимо спорт.  Ті численні вболівальники, які прийшли підтримати своїх дівчат, але їхні улюбленці програвши Вінниці 0:1, та Стрибізькій ДЮСШ 0:2, вилетіли з турніру, тому в заключній грі палко підтримували команду з Житомирщини. У фінальній грі боротьба точилась на кожному клаптику поля, ніхто не хотів поступатись. І не дивлячись на те,що у Вінницькій команді грали чотири вихованки футбольної школи «Беланова і Блохіна» першими гол забили саме Стрибізькі дівчата, впевнена гра воротаря Чорної Ілони, та ще один забитий гол Кисельовою Дариною дав нам можливість вирвати перемогу 2:1. Про непросту зустріч говорять фоли, яких у команди Вінницької області накопичилось 6. На останніх секундах ми мали можливість збільшити рахунок з десятиметрового, але Ковальчук Таміла схибила.

Кращі гравці в нашій команді: Чорна Ілона, Ковальчук Таміла, Кисельова Дарина, Гринчук Олена, Лавренюк Вікторія.

 

Громадська організація Житомирська територіальна організація ВФСТ «Колос» вітає тренерів Терещука В.М., Яткевича А.С. з виходом до фінальної частини та бажає подальших перемог їхнім командам.

Переглядів: 231 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar