Головна » 2016 » Листопад » 21 » Волейбольні баталії серед ветеранів сільського спорту
3:17 PM
Волейбольні баталії серед ветеранів сільського спорту

Коростенці виграли обласні змагання з волейболу серед ветеранів 40+

19 листопада 2016 року на майданчиках Житомирського національного агроекологічного університету відбулися змагання з волейболу 40+ в залік ХVІ сільських спортивних ігор серед ветеранів Житомирщини.

Після жеребкування команди були розподілені на дві підгрупи. До першої, «групи смерті», потрапили минулорічні призери - команди Новоград-Волинського та Любарського районів, а також амбіційна команда Коростенського району. Кожна з них у разі виходу до фіналу могла б претендувати на перше місце. А відтак кожна гра була непередбачувана, але до фіналу пробились ті команди, які в повній мірі  проявили свої бійцівські якості, психологічну та фізичну підготовку, майстерність та бажання грати у фіналі. За результатами групових змагань друге місце в групі посіла команда Любарського району, а перемогу тут святкували волейболісти Коростенського району.

Не менш цікаво проходили ігри в групі «Б», де змагалися команди Ємільчинського, Пулинського, Житомирського та Чуднівського районів. Путівку у фінал розіграли волейболісти Ємільчинського та Пулинського районів. Її у запеклій боротьбі отримали гравці Ємільчинського району.

У фіналі зійшлись команди, які вже на протязі багатьох років є законодавцями мод у волейболі Житомирщини у всіх вікових категоріях - Коростенщини та Ємільчинщини. А коли останні вийшли уперед в першій партії, «запахло» сенсацією. Але коростенці зуміли переломити хід гри і виграти не лише партію, але й змагання в цілому з рахунком 2:0.

 

Відтак перше місце посіла команда Коростенського району. Другими були волейболісти Ємільчинського району, а бронзу отримала команда Любарщини, яка вкотре підтвердила своє реноме волейбольного району.

Змагання відбулися під егідою Житомирської обласної федерації волейболу та ЖОО ВФСТ «Колос» АПК України, за підтримки Житомирської обласної ради, управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА, відділення НОК України в Житомирській області 

Додамо, що під час урочистого відкриття заступник голови відділення НОК України в Житомирській області Леонід Степанович Самунь привітав учасників змагань та від імені федерації волейболу України нагородив Мужчука Володимира Володимировича за вагомий внесок в розвиток волейболу на Житомирщині орденом «Ветеран волейболу України», якому в цьому році виповнилось 70 років. Не дивлячись на вік, ветерани волейболу доказали вболівальникам, які заповнили трибуни спорткомплексу Житомирського агроекологічного університету, та в першу чергу собі, що вони дійсно є гарними майстрами гри у волейбол.

 

Житомирська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України висловлює подяку ректору Житомирського національного агроекологічного університету Олегу Васильовичу Скидану, завідуючому кафедрою фізичного виховання Федору Григоровичу Опанасюку, викладачу кафедри фізичного виховання Анатолію Петровичу Денисовцю за допомогу в проведені турніру.

Переглядів: 493 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar