Головна » 2017 » Липень » 14 » Всеукраїнські змагання з настільного тенісу
7:14 PM
Всеукраїнські змагання з настільного тенісу

У Переяславі відбулися Всеукраїнські змагання з настільного тенісу

http://mykyivregion.com.ua/media/cache/08/35/0835f469a9be1ac3fbd7d2b47111d17e.jpg

На початку липня на навчально-спортивній базі "Переяславль" відбулися всеукраїнські змагання з настільного тенісу під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» які проходили під  егідою ВФСТ "Колос" АПК України

В змаганнях приймали участь юнаки та дівчата 2003 р.н. та молодші з усіх куточків нашої держави. Серед них виступала й команда Житомирської області за яку виступали Вадим Грибан село Чернявка Пулинського району та Ілля Григор’єв  смт. Корнин  Попільнянського району, тренер команди голова Пулинської РО ВФСТ «Колос» Шакура М.П.

Ігри проходили за коловою системою до двох переможних партій. За підсумками змагань найкращою з-поміж дівчат стала Олена Пентюк (Чернівецька область). Друге місце посіла Юлія Речицька з Тернопільщини, а третє – Яна Зарівчацька з Полтавщини. Переможцем серед хлопців став представник Житомирщини Вадим Грибан, другим – Данило Катиневський (Запорізька область), третім – Ілля  Григор’єв(Житомирська область).

Підрахувавши особисті результати всіх учасників,було визначено найкращі команди турніру. Першою стала команда Житомирської області, другою – Тернопільської, третьою – Чернівецької.

Призери нагороджені дипломами, медалями та призами, а команди – кубками й дипломами. Також призи від МСОК «Колос» отримали переяславчанка Валя Бондар, яка відзначала свій день народження, та наймолодша учасниця змагань Олена Котокар із Миколаївської області.

Житомирська обласна організація ВФСТ «Колос» дякує Пулинській РДА та особисто начальнику відділу сім'ї, молоді та спорту Пулинської РДА Перегуді С.В. за допомогу у відрядженні команди на Всеукраїнські змагання.

Переглядів: 461 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar