Головна » 2017 » Квітень » 13 » Завершено ІІІ етап футбольного фестивалю
9:05 PM
Завершено ІІІ етап футбольного фестивалю

З  4 по 10 квітня 2017 року на футбольних полях Житомирщини проходили зональні змагання футбольного фестивалю під девізом «Даруймо радість дітям!» . Шість зон були розподілені за територіальним принципом. Юні футболісти в трьох вікових групах боролись за єдину путівку  попадання у фінал з кожної вікової групи. Тому всі ігри проходили на межі можливостей сільських спортсменів, які проявляли і бійцівські якості, і характер, і силу волі, і майстерність, все це добавляло змаганням інтриги та неочікуваних результатів. Дитячий футбол Житомирщини нині знаходиться на підйомі. Тому завдяки масовості учасників  футбольному фестивалю тренери ДЮСШ зможуть відшукати перспективних хлопчаків, які з часом гідно будуть виступати на рівні ДЮФЛ України.

 Загалом в змаганнях взяло участь 60 юнацьких команд, які представляли 20 районів та 6 об’єднаних територіальних громади, загальна кількість учасників досягла майже 900 . Приємно відмітити, що за останні роки збільшився склад команд-учасниць фестивалю і помітно зростає рівень сільського футболу. Даного результату досягнуто завдяки інтересу до фестивалю ЖОФФ, директорів ДЮСШ, тренерів, вчителів фізичної культури, батьків  та їх вихованців.  

 

Тож до четвертого етапу змагань пробились:

 

2002-2003 р. н.                        2004-2005 р. н.                    2006-2007 р. н.

1.Новогра-Волинський р-н    1.Новогра-Волинський р-н       1.Ємільчинський р-н

2.Пулинський р-н                 2.Селянщинський спорт. Ліцей 2.Житомирський р-н

3.Андрушівський р-н            3.Попільнянський р-н               3.Ружинський р-н

4.Радомишльський р-н         4.Радомишльський р-н              4.Коростишівська ОТГ

5.Коростенський р-н            5.Лугинська ОТГ                     5.Лугинська ОТГ

6.Романівський р-н              6.Чуднівський р-н                     6.Чуднівський р-н

        

 

Зональні змагання завершилися . Юні учасники футбольного фестивалю вкотре перевірили свої можливості, тренери опрацювали свої нові тактичні задумки, Житомирська обласна організація найшла нових однодумців в обличчі юних футболістів та тренерів, а в цілому виграв Житомирський футбол. Приємно констатувати, що учасниками  змаганнях серед сільських дітей  були такі знані на даний час футболісти, як Олександр Зінченко(Радомишль), Павло Орехівський(Пулини) та Іван Зотько(Чуднів) , які являються нині гордістю Житомирської футбольної родини. Попереду фінальні баталії . Зичимо юним фіналістам гарної змістовної гри та хай переможе сильніший !

Зональні змагання були проведені на високому рівні завдяки організаційному та фінансовому забезпеченню районних організацій ВФСТ «Колос», відділів  сім'ї, молоді та спорту РДА, технічній підтримці відділів освіти РДА.

Житомирська ОО ВФСТ «Колос» АПК України висловлює подяку за якісну підготовку спортивних майданчиків та високу організацію проведення зональних змагань, кваліфікованому суддівстві головам районних організацій ВФСТ «Колос»      Троцькому В.Ф., Зілінському С.В., Бондарю В.В.,    Сизову С.В., начальнику відділу сім’ї, молоді та спорту Ружинської РДА Р.С.Костюмінському, начальнику відділу сім’ї, молоді та спорту Радомишльської РДА  О.В.Гончаренку,   провідному  спеціалісту відділу сім’ї, молоді та спорту Чуднівської РДА С.П.Брайону, директору Ружинської ДЮСШ  Ю.П.Ратушному, директору Селянщинського спортивного ліцею Л.В.Воронюк.

 

Переглядів: 395 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
avatar