Головна » 2019 » Січень » 26 » Змагання з футзалу в залік "Хто ти, майбутній Олімпієць?"
9:56 PM
Змагання з футзалу в залік "Хто ти, майбутній Олімпієць?"

Громадська організація Житомирська територіальна організація ВФСТ «Колос» доводить до Вашого відома, що зональні змагання з футзалу серед юнаків в залік обласних пошукових змагань «Хто ти, майбутній олімпієць?» відбудуться: 
Група північ: 
2004-2005 р.н - 06 лютого 2019 р. м. Коростень 
2006-2007 р.н. - 12 лютого 2019 р. смт. Іршанськ
2008 та молодші - 05 лютого 2019 р. смт. Головино

Група південь: 
2004-2005 р.н. – 07 лютого 2019р. м. Баранівка 
2006-2007 р.н. - 14 лютого 2019 р. м. Бердичів 
2008 та молодші - 13 лютого 2019р. м. Баранівка

Фінальні змагання серед юнаків пройдуть 22 лютого 2019 року в спорткомплексі ФОК, м. Житомир
В березні вібудеться супер кубок де визначаться Чемпіони Житомирської області в трьох вікових групах.

Фінальні змагання серед дівчат пройдуть 28 лютого 2019 року в смт. Головино

Учасниками змагань є команди футзальних та футбольних клубів, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які розташовані в сільський місцевості та в містах районного підпорядкування, ОТГ, які заключили угоду про співпрацю з ГО ЖТО ВФСТ «Колос» і своєчасно підтвердили свою участь та оформили заявочну документацію.

До змагань не допускаються учні спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю (УОР, спортивні коледжі, ВУФК, ШВСМ), а також команди обласного центру та міст обласного підпорядкування.

Система проведення першості товариства з футзалу серед юнаків складається з двох етапів (зональні та фінальні ). 
У зональному етапі команди будуть розділенні по групах південь-північ. До фінального етапу проходять команди, що зайняли 1 та 2 місце в групах . В фінальному етапі в півфіналі зіграють переможець групи південь і команда яка посіла 2 місце в групі північ та переможець групи північ і команда яка посіла 2 місце в групі південь. Команди що програли півфінальні матчі зіграють за 3 місце, а переможці півфіналів розіграють переможця першості. У випадку нічийного рахунку в основний час гри призначається серія 6-метрових штрафних ударів.

Система проведення першості товариства з футзалу серед дівчат складається з одного фінального етапу.
Ігри проводяться за Правилами гри з футзалу, затвердженими ФІФА, за винятком часу гри:

Команди грають футзальним м'ячем №4
Час гри буде обговорено під час жеребкування.

Клуби (команди), які допущені до першості товариства з футзалу серед юнаків, подають до оргкомітету наступні документи:
• два заявочних листи за підписом та печаткою Регіонального відділення (товариства «Колос», відділу у справах сім'ї, молоді та спорту), президента клубу, головного тренера та місцевого лікувально-фізкультурного диспансеру. У заявочному листі вказується не більше 1 офіційна особа та 10 гравців;
• паспорт або ІD картка (оригінал)
• свідоцтво про народження;(оригінал або ксерокопія завірена нотаріусом)
• довідку з міста навчання з фотокарткою, завірену печаткою та підписом керівника навчального закладу або учнівський квиток;
• копію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду.

До групи північ входять: Коростенський р-н, Радомищльська ОТГ, Лугинська ОТГ,Овруцький р-н, Олевська ОТГ, Хорошівська ОТГ, Іршанська ОТГ, Черняхівський р-н, Пулинська ОТГ, Брусилівська ОТГ, Ємільчинська ОТГ, Ушомирська ОТГ, Горщиківська ОТГ, Коростишівська ОТГ, Глибочицька ОТГ.
До групи південь входять: Баранівська ОТГ, Любарська ОТГ, Романівський р-н, Андрушівський р-н, Чуднівська ОТГ,Ружинський р-н,Новоград-Волинський р-н, Миропільська ОТГ, Попільнянський р-н, Червоненська ОТГ, Курненська ОТГ, Бердичівский р-н,Житомирський р-н. Андрушківська ОТГ, Краснопільська ОТГ, Чуднівський р-н.

Можливо,що когось випустили , але є ще час до 01.02.2019р. надати офіційне підтвердження на електронну адресу: zt.kolos0128@ukr.net

Переглядів: 451 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar