Головна » 2017 » Грудень » 21 » «Аміко»
3:47 PM
«Аміко»

 З 10 по 16 грудня в м.Берегове Закарпатської області  пройшла Першість ВФСТ «Колос» АПК України з футзалу серед ветеранів 50+ та 55+.   В цьому році в першості взяли участь футболісти з 13 областей України у кожній віковій групі. Команда ветеранів «Аміко» представляла Житомирщину  у двох  категоріях.                                                    

У «молодшій» віковій категорії 50 і старші наша команда  в своїй підгрупі  посіла третє місце і не змогла пробитись  до півфіналу . А 55 і старші вкотре підтвердили, що вони на теренах нашої держави є одними з найкращих. На груповому етапі перемігши  Чернівчан та зігравши внічию із Черкащанами   посіли  перше місце. Далі наші гравці на стадії плей-оф обіграли команду Чернігова з рахунком 2:0, а у півфіналі обіграли футболістів Тернополя 1:0. Напруженим видався фінальний матч із Одеситами, які є неодноразовими переможцями даної першості і призерами багатьох Всеукраїнських змагань. Основний час переможців не визначив, 0:0, а в серії  післяматчевих пенальті фортуна була схильна до суперника -3:2, перемога Одеситів. Таким чином наші спортсмени завоювали почесне друге місце. Вітаємо наших ветеранів , а саме Ігор Горбунова (Чуднів),  Мілашевського Василя ( Малин), Ходаковського Сергія ( с.Потіївка), Мазура Бориса  (Андрушівка) –капітан команди ,Басюка Миколу (Андрушівка), Тихончука Володимира  (Житомир), Саківського Валентина ( Ружин), Вознюка Ігора (Андрушівка) начальника команди. Бажаємо нових спортивних досягнень.

Житомирська обласна організація висловлює подяку меценатам команди «Аміко» Андрушівка  за допомогу у відрядженні команди на Всеукраїнські змагання.1.jpg 2.jpg

Переглядів: 304 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar