Головна » 2018 » Липень » 4 » Хто ти, майбутній Олімпієць?" ГО ВФСТ "Колос"
5:15 PM
Хто ти, майбутній Олімпієць?" ГО ВФСТ "Колос"

В м. Скадовськ Херсонської області завершились Всеукраїнські фінальні змагання з футболу під девізом "Хто ти, майбутній Олімпієць?" ГО ВФСТ "Колос" 
В півфіналі «Стрибіжанка» (Стрибізька ДЮСШ «Колос») зустрілась з командою «Ковельчанка» Волинської області. Волинські дівчата одразу захопили ініціативу, що привело до двох забитих голів у наші ворота. Після перерви гра кардинально змінилась вже наші футболістки диктували свою гру, що дало можливість вирівняти рахунок 2:2. Серія післяматчевих пенальті, гра нервів, нажаль цього разу міцнішими вони виявились у Ковельчанок, що дало можливість їм вийти у фінал, а «Стрибіжанка» задовольнилась грою за третє місце. В другому півфіналі Львівські дівчата впевнено переграли Херсонський «Колос», і вийшли до фіналу. В грі за третє місце зустрілись старі знайомі «Колос», «Стрибіжанка», які грали в одній групі, тоді перемогу святкували наші дівчата 2:1. Першими відкрили рахунок господарі змагань, після авто голу в свої ворота, нічия 1:1, продовжуємо атакувати, мали ще декілька нагод вийти вперед, але м’яч як закодований не йде в створ воріт. І знову серія пенальті. Розчарування гравців, тренера Терещука В.М. Чергова поразка, не програвши жодної зустрічі в основний час ми лише четверті. Під час нагородження тренер збірної України WU -15 С.В. Сапронов відзначив наших футболісток за гарну та змістовну гру протягом всього турніру, та відмітив, що четверо дівчат попало на «карандаш» тренерів Костопільського та Володимир – Волинського інтернатів, а ми до цього часу плануємо відкриття дівчачого відділення футболу в Житомирській області, осінню стартує Чемпіонат України у віковій категорії WU – 14, і якщо ми не прикладемо максимум зусиль то вони вже будуть грати проти Житомирської області, а від тренерів знову будуть вимагати результат.

Громадська організація Житомирська територіальна організація ВФСТ «Колос» висловлює подяку голові Курненської ОТГ Корзуну Л.В. за допомогу у відрядженні команди на Всеукраїнські змагання.

Фото Житомирська обласна організація ВФСТ "Колос" АПК УКраїни.

Переглядів: 304 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar