Головна » 2018 » Липень » 04

Змагаються велосипедисти «Колоса»

3 липня 2018 року на Новоград-Волинському шосе відбулися змагання з велоспорту в залік обласної спартакіади ГО Житомирської територіальної організації ВФСТ «Колос» під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл, районних організацій та сільських загальноосвітніх шкіл Житомирщини. У загальнокомандному заліку перемогу здобули велосипедисти КДЮСШ. На другому місці – команда Житомирського району. В особистому заліку в індивідуальній гонці на 10 кілометрів серед юнаків переміг вихованець КДЮСШ Бордюг Микола. Другим і третім призерами стали Липко Тарас та Осіпчук Костянтин також із команди КДЮСШ. Серед дівчат на цій же дистанції першою фінішувала Каплун Дар’я. За нею другою перетнула фінішну стрічку Лукасевич Софія, третім призером стала Чернявська Марія.(всі із команди КДЮСШ). У груповій гонці на 30 кілометрів йшла напружена боротьба по всій дистанції, пр ... Читати далі »

Переглядів: 323 | Додав: kytsyuk | Дата: 2018-07-04 | Коментарі (0)

В м. Скадовськ Херсонської області завершились Всеукраїнські фінальні змагання з футболу під девізом "Хто ти, майбутній Олімпієць?" ГО ВФСТ "Колос" 
В півфіналі «Стрибіжанка» (Стрибізька ДЮСШ «Колос») зустрілась з командою «Ковельчанка» Волинської області. Волинські дівчата одразу захопили ініціативу, що привело до двох забитих голів у наші ворота. Після перерви гра кардинально змінилась вже наші футболістки диктували свою гру, що дало можливість вирівняти рахунок 2:2. Серія післяматчевих пенальті, гра нервів, нажаль цього разу міцнішими вони виявились у Ковельчанок, що дало можливість їм вийти у фінал, а «Стрибіжанка» задовольнилась грою за третє місце. В другому півфіналі Львівські дівчата впевнено переграли Херсонський «Колос», і вийшли до фіналу. В грі за третє місце зустрілись старі знайомі «Колос», «Стрибіжанка», які грали в одній групі, тоді перемогу святкув ... Читати далі »

Переглядів: 303 | Додав: kytsyuk | Дата: 2018-07-04 | Коментарі (0)