Головна » 2018 » Липень » 4 » Змагаються велосипедисти «Колоса»
5:15 PM
Змагаються велосипедисти «Колоса»

Змагаються велосипедисти «Колоса»

3 липня 2018 року на Новоград-Волинському шосе відбулися змагання з велоспорту в залік обласної спартакіади ГО Житомирської територіальної організації ВФСТ «Колос» під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл, районних організацій та сільських загальноосвітніх шкіл Житомирщини. У загальнокомандному заліку перемогу здобули велосипедисти КДЮСШ. На другому місці – команда Житомирського району. В особистому заліку в індивідуальній гонці на 10 кілометрів серед юнаків переміг вихованець КДЮСШ Бордюг Микола. Другим і третім призерами стали Липко Тарас та Осіпчук Костянтин також із команди КДЮСШ. Серед дівчат на цій же дистанції першою фінішувала Каплун Дар’я. За нею другою перетнула фінішну стрічку Лукасевич Софія, третім призером стала Чернявська Марія.(всі із команди КДЮСШ). У груповій гонці на 30 кілометрів йшла напружена боротьба по всій дистанції, про що свідчать результати фінішу. Тільки одна десята секунди розділила чемпіона та срібного призера Бордюга Миколу і Липка Тараса. Третім фінішував Назаркевич Юрій.
У груповій гонці на 20 кілометрів серед дівчат старшої вікової групи , які виступали поза конкурсом, перемогу здобула Веселовська Лілія,Тарнавська Руслана та Нестерук Марія фінішували відповідно на другому та третьому місці.
Серед старших юнаків гонку на 10 та 30 кілометрів впевнено виграв Хомич Ілля. Другим призером змагань став Антоневський Станіслав, третім – Вознюк Ігор.
Готували спортсменів до змагань тренери Михайло Столяр та Іван Дорошук.

Фото Житомирська обласна організація ВФСТ "Колос" АПК УКраїни.

Переглядів: 324 | Додав: kytsyuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar