Головна » 2016 » Квітень » 12

За період свого існування Житомирською  обласною організацією ВФСТ «Колос» АПК України зроблено чимало корисного задля покращання здоров’я сільського населення, виховання здорового всебічно розвиненого молодого покоління, розбудови та становлення фізичної культури та спорту на теренах Житомирщини та України.

     На всеукраїнське фізкультурно - спортивне товариство  «Колос» покладені  державні повноваження по розвитку фізичної культури і спорту в сільській місцевості.

      На сьогодні  Житомирська обласна організація ВФСТ «Колос» є однією з тих ланок, що займає активну позицію в розбудові спортивної галузі, питаннях фізичного виховання дітей та молоді, відроджені спортивних традицій сільських громад.

         На сучасному етапі перед обласною організацією ВФСТ "Колос" АПК України

... Читати далі »

Переглядів: 609 | Додав: kytsyuk | Дата: 2016-04-12 | Коментарі (0)

  Змагання малої ракетки під девізом «Хто ти,майбутній Олімпієць?»

23 березня 2016року в Селянщинському спортивному  ліцеї  Черняхівського району пройшли перші обласні змагання з настільного тенісу серед ДЮСШ під девізом «Хто ти,майбутній Олімпієць?»                                                                  Змагання проходили під егідою Житомирського обласного відділення НОК України  та ЖОО ВФСТ «Колос» АПК України.  Протягом дня в трьох вікових групах : 2003-2005, 2001-2002 та 1999-2000  точилась цікава,захоплююча,інтригуюча гра з посмішками радості,сльозами розчарування. Але по завершені всі були задоволені ,хтось знайшов нових друзів,хтось здобув чергову перемогу та медаль,хтось зрозумів,що потрібно ще тренуватись,але в загальному ви ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: kytsyuk | Дата: 2016-04-12 | Коментарі (0)

Чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків

 (1999 р.н. та мол.).

 

З 29 по 31 січня 2016 року у м. Запоріжжя в легкоатлетичному манежі  спортивного комплексу ВАТ «Запоріжсталь» проводився чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків (1999 р.н. та мол.).

         КДЮСШ ВФСТ «Колос» представляли: Суслов Павло, Макеєв Владислав, Кузнєцова Ірина, Красинський Артем, Капінус Ілля, Черкавська Оксана.

         Найкращий результат показала Черкавська Оксана (тренер-викладач Сушицький А.Ц.), яка посіла 1 місце на дистанції 1500 м з результатом 4:44.12 та 2 місце на дистанції 3000 м з результатом 10:27.80.

Переглядів: 344 | Додав: kytsyuk | Дата: 2016-04-12 | Коментарі (0)

Волейбольні баталії на кубку пам’яті Зорі А.Є.

 

05-06 березня. 2016р.  на базі  Житомирського НАЕУ пройшов  11 кубок  з волейболу пам'яті Зорі А.Є.

З кожним роком турнір набуває все більшої і більшої популярності, розширюється географія  учасників змагань, зростає рівень майстерності гравців.

      В цьому році була змінена  система проведення кубка.

Чоловічі  команди були розподілені  на чотири зони  за територіальним принципом. Особливо напруженими  пройшли ігри в Коростенській та Бердичівській  зонах, де на вихід у фінал  претендували по дві, три команди.

Але до фіналу  пробились ті команди , які в повній мірі  проявили свої бійцівські якості, психологічну та фізичну підготовку, майстерність та бажання грати у фіналі.

       Приємно  відмітити, що в змаганнях  взяли  учас ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: kytsyuk | Дата: 2016-04-12 | Коментарі (0)

Пам’яті спортсмена,вчителя,друга…Валерія Новака                                                                                                      Людина живе,поки її пам’ятають. Життя людини - це довгий шлях,сповнений радощів і смутку,труднощів та випробувань,перемог та поразок,успіхів та розчарувань. Такий шлях судилося пройти людині з великої букви Новаку Валерію Володимировичу.                                                                                                 ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: kytsyuk | Дата: 2016-04-12 | Коментарі (0)

Житомирська обласна організація  ВФСТ «Колос» повідомляє,що 27.02.2016року відбудуться зональні змагання з волейболу присвячені пам’яті Зорі Аркадія Євдокимовича .

До вашої уваги пропонуємо зони:

І-зона м. Новоград-Волинський                                ІІ-зона  м. Коростень

1.Новоград-Волинськ                                                    1. Коростень

2.Баранівка                         &nb ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: kytsyuk | Дата: 2016-04-12 | Коментарі (0)

Перший  турнір серед ветеранів футзалу Житомирщини фінішував.

12 березня 2016 року в спорткомплексі «Динамо» фінішувала  футзальна ліга «Колос» серед ветеранів 40 і старші. Протягом місяця 12 команд сперечались хто ж зараз є законодавцем мод у ветеранському футзалі.                             За підсумками півфінальних зустрічей в боротьбі за третє місце зійшлись Баранівський та Черняхівський райони.         З початком гри ініціативою заволоділи гравці Баранівського району,але до загрози воріт Черняхівців не завжди доходило,команди вичікували на помилку один одного ,час йшов,а на табло висвітлювались нулі ,так і завершився перший тайм. З відновленням гри футзалісти  Баранівки  за підтримки чисельних вболівальників на чолі з начальником відділу сім’ї,молоді та спорту Баранівської РДА  Ошатнюк Н.Б; пішли у перед і все частіше ст ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: kytsyuk | Дата: 2016-04-12 | Коментарі (0)

Кубок  пам’яті воїна-афганця Олександра Хмілевського

13лютого 2016року  в  с. Краснопіль  Чуднівського району  на базі місцевої школи  пройшов  11 за ліком  Кубок з волейболу пам’яті  воїна-афганця  Олександра Хмілевського.За останні роки кубок Олександра Хмілевського набув не аби якої популярності  перейшовши з районного  рівня  в рівень одного з найкращих  на Житомирщині.                             До участі в змаганнях було запрошено шість команд,які було розділено на дві підгрупи.                                              До першої підгрупи увійшли:

1.Команда «Черняхівського відділу освіти»  смт. Черняхів, минулорічний переможець,підкріплена гравцями команди «А-пілон&ra ... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: kytsyuk | Дата: 2016-04-12 | Коментарі (0)

27лютого 2016року пройшли зональні змагання фут зальної ліги «Колос» серед ветеранів 40 і старші.                            Так в Іршанській зоні до півфіналу пробилися команди Володарськ-Волинського та Овручського районів.                       В Головинській(Черняхівський район)  зоні до півфіналу вийшли Житомирський та Черняхівський райони.                     В Баранівці  зональні змагання відкрив міський голова Душко А.О. та гості керівник комітету аматорської футзальної ліги України Бабіков С.М; голова ЖОО ВФСТ «Колос» Сташенко О.Ф. та голова Житомирської обласної федерації футзалу Таран В.Л. які побажали учасникам гарної гри та спортивних перемог.

При підтримці місцевих вболівальників до півфіналу пробилась команда господарів та команда Новоград-Волинського ... Читати далі »

Переглядів: 328 | Додав: kytsyuk | Дата: 2016-04-12 | Коментарі (0)