Головна » 2017 » Лютий » 07

Зональні змагання з волейболу пам’яті А.Є.Зорі серед чоловічих команд відбудуться на Житомирщині 18 лютого 2017 року. Команди змагатимуться у шести групах. Їх переможці виходять до фіналу.

Фінальні змагання відбудуться 4-5 березня 2017 року на базі Житомирського національного агроекологічного університету.

І група - Коростенський Щебзавод

1.м.Коростень
2.Коростенський Щебзавод
3.Коростенський район
4.смт.Лугини
5.смт.Народичі
6.Малинський район

... Читати далі »

Переглядів: 356 | Додав: kytsyuk | Дата: 2017-02-07 | Коментарі (0)

 СІЛЬСЬКИЙ ВОЛЕЙБОЛ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

 

Наскільки  був популярним   волейбол у минулому, свідчать незабутні перемоги сільських волейболістів Житомирщини на республіканських та всесоюзних змаганнях. Варто згадати 1973 рік, коли наша команда здобула золоті нагороди Всесоюзних сільських спортивних ігор. Сім років поспіль ця ж команда вигравала всеукраїнські ігри. Дійсно, волейбол був народною грою. У волейбол грали у кожному селі та селищі.

 Фінальні змагання з волейболу за програмою ХVІ спортивних сільських ігор, які відбулися 10 грудня 2016 року в спорткомплексі Житомирського національного агроекологічного університету, засвідчили, що сільський волейбол повертає колишню славу, знову стає улюбленою грою серед сільського населення. На змагання прибули 6 команд, які у зональних змаганнях  вибороли право взяти участь у фіналі. Всі ігри проходили в цікавій напруженій боротьбі, визивали бурхливу реакцію у присутніх гляд ... Читати далі »

Переглядів: 360 | Додав: kytsyuk | Дата: 2017-02-07 | Коментарі (0)